Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avocatla/centrusenioriforest.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avocatla/centrusenioriforest.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avocatla/centrusenioriforest.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
Pacienti cu dementa sau Alzheimer - Centru de Seniori Forest
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Pacienti cu dementa sau Alzheimer

Șederile de lungă durată oferă vârstnicilor activități diversificate printr-un proiect personalizat, menit să le păstreze independența.

Obiectivul principal este de a ajuta oaspeții noștri să își păstreze funcțiile cognitive și motorii, încurajarea activităților conviviale și dezvoltarea relațiilor sociale cu comunitatea.

Structura noastră promovează o abordare care vizează în primul rând bunăstarea și sănătatea persoanei și folosesc o echipă multi-profesională care oferă continuu activități de îngrijire, asistență, reabilitare și animație, menite să mențină și/sau să consolideze capacitățile funcționale. aspecte motorii, cognitive și relaționale necesare vieții de zi cu zi a oaspeților.

Tot personalul Forest Center lucrează pentru a garanta oaspeților o viață a comunității plină de oportunități, însoțindu-i și stimulându-i în recuperarea și/sau menținerea funcțiilor cognitive și a abilităților lor sociale. Operatorii medicali se angajează în fiecare zi să garanteze cea mai adecvată îngrijire, într-un mediu primitor și sigur, caracterizat printr-o atmosferă familială în care oaspeții se pot simți ca acasă.

Respectul pentru demnitatea fiecărei persoane are un rol central, iar operatorii noștri sunt concepuți ca colaboratori ai familiei, într-o perspectivă de subsidiaritate și corespondență care tinde să implice instituțiile publice, alți subiecți sociali și comunitatea locală.

În cadrul facilităților noastre oferim diferite tipuri de asistență, în funcție de nevoile oaspeților noștri.

DEMENTA și ALZHEIMER

În cadrul facilităților noastre, există nuclee protejate active acreditate pentru pacienții cu Alzheimer sau cei care suferă de deficiență cognitivă severă. Persoanele în vârstă afectate de aceste patologii pot găsi siguranță și protecție în aceste nuclee specializate, precum și stimuli de reabilitare adecvați care le sunt furnizate de terapii ocupaționale și de îngrijire socială adecvate abilităților lor cognitive afectate.

Unitățile sunt structurate astfel încât să abordeze problemele de comportament în toate siguranțele, continuând să ofere stimuli, să creeze relații și să garanteze o bună calitate a vieții în cadrul RSA.

Psihogeriatrie

Serviciul de Psihogeriatrie se adresează persoanelor care suferă de boli și/sau tulburări psihice sau psiho-organice (tulburări mentale grave, tulburări de dispoziție, traume craniene) care necesită sănătate și asistență socială temporară și de lungă durată.

Metodologia de lucru se bazează pe modelul echipei multi-profesionale, pe evaluarea multidimensională a pacientului și pe redactarea proiectului individual.

Forest Center va pune la dispoziție o echipa medicala formata din medic psihiatru, neurolog și medic de familie, toți în contract cu Casa De Asigurări de Sănătate pentru a nu a creea un disconfort și o pierdere de timp familiei în obținerea trimiterilor și a rețetelor compensate.

Pentru confortul si siguranța celor internați, Forest Center își rezerva dreptul de a refuza pacienții cu dementa forma agresiva și a pacienților în sevraj alcoolic sau de consum de opiacee.

No Comments

Post a Comment

Call Now Button0721348729