Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avocatla/centrusenioriforest.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avocatla/centrusenioriforest.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avocatla/centrusenioriforest.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
Reabilitarea respiratorie a pacientului traheostomizat cu sau fără ventilație mecanica - Centru de Seniori Forest
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Reabilitarea respiratorie a pacientului traheostomizat cu sau fără ventilație mecanica

Pacientul traheostomizat este un pacient care are nevoie de ingrijiri complexe. Pe lângă nevoile zilnice, trebuie acordata o atenție deosebita traheostomiei, manevrarea în mod curat și steril a materialelor necesare. Schimbarea zilnica sau de câte ori este nevoie a canulei traheostomice, dezinfecția canulei și a inserției acesteia în trahee. Aspirarea secrețiilor în mod steril, ori de câte ori este nevoie. Urmărirea zilnica a parametrilor vitali si respiratorii. Setarea și folosirea în siguranța a ventilatorului mecanic domiciliar acolo unde este nevoie.

Experiența echipei Dr Sandu, medic reanimator cu 40 de ani de experiență, garantează cea mai buna calitate a actului medical.

Afecțiunile în care este necesara ventilația mecanica la domiciliu de lunga durata, uneori permanenta, a pacienților traheostomizati pot fi:

-Afecțiuni neurologice precum distrofie musculara și scleroza amiotrofica laterala

-BPOC

-Cure paliative oncologice

Având în vedere că recondiționarea fizică, în concordanță cu condițiile clinice, este intervenția prioritară a fiecărui program de reabilitare respiratorie, activitatea de reabilitare include intervenții individuale, implementate conform celor mai noi tehnici și metode, în cadrul următoarelor programe generale:

-Recondiționare musculară prin protocoale de gimnastica medicala a mușchilor globali și respiratorii.

-Dezobstrucția căilor respiratorii prin aspirarea secrețiilor în mod steril.

-Reexpansiune pulmonară prin recuperarea zonelor pulmonare obstruate sau hipoventilate.

-Managementul pacienților traheotomizați și protocoale de îngrijire a traheostomiei.

-Managementul pacienților cu ventilație mecanica domiciliara

No Comments

Post a Comment

Call Now Button0721348729